Trots op uw bedrijf, laat het zien!

Als melkveehouder staat u midden in de maatschappij en uw bedrijf maakt onderdeel uit van het landschap. Een bedrijfsbord laat de burger zien wie u bent, wat u doet en waar u trots op bent. Tijdens de NRM kunt u profiteren van onze bedrijfsbordenactie. Bij aankoop van 25 doses en/of ter waarde van minimaal € 500 aan ABS sperma*) ontvangt u gratis een gepersonaliseerd bedrijfsbord.

Een bedrijfsbord is het perfecte visitekaartje van uw bedrijf. Onze unieke bedrijfsborden hebben een formaat van 120 x 80 cm. U kunt kiezen uit één van de drie onderstaande bedrijfsborden die uiteraard voorzien worden van uw eigen bedrijfsnaam.

Stalbord Actie 1 Bruin WEB  Stalbord Actie 2 Bruin WEB  Stalbord Actie 3 Bruin WEB