Met Koeman tegen mastitis

Ingenieursbureau Heemskerk heeft al jaren een speciaal uiergezondheidsprogramma.
Omdat we merken dat veehouders af en toe door de bomen het bos niet meer zien, hebben we een hulplijn voor u ingeschakeld:

Uiergezondheidsinformatie

Koeman is de kennisbank op het gebied van uiergezondheid. Naast informatie over bacteriën die een rol kunnen spelen bij uiergezondheidsproblemen en producten die wij aanbieden om uiergezondheidsproblemen op te lossen, zal Koeman u de actieproducten aanbieden.
Omdat Koeman graag alles onderzoekt, neemt hij interviews af met alles en iedereen die met uiergezondheid te maken hebben. U kunt deze hieronder vinden. Indien u nog andere vragen heeft, dan kunt u deze ook stellen via koeman@heemskerk-dairy.com. Indien blijkt dat uw vraag zo niet beantwoord kan worden of als u liever heeft dat een medewerker van Heemskerk u bezoekt, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dan contact opnemen met uw Heemskerk adviseur.