ABS voor productieve duurzaamheid

Concept Fokkerij

Heemskerk staat voor duurzame fokkerij van 'Machtige Koeien' met productiecapaciteit. Bijna 50 jaar brengt Heemskerk het beste van de ABS fokkerij in Nederland en België op de markt. Ons aanbod van ABS fokstieren kunt u prima combineren met het GMS fokprogramma, het oudste stieradviesprogramma ter wereld! GMS zorgt voor een uniforme koppel "Machtige Koeien" met minimale gezondheidsrisico`s en een grote productiecapaciteit.

Voor de inseminatie van uw dieren hebben wij verschillende mogelijkheden. Allereerst hebben wij voor de 'doe-het-zelver' alle KI benodigdheden en een stikstofservice beschikbaar. Indien u uw dieren liever laat insemineren, dan kunt u tegenwoordig ook terecht bij onze inseminatieservice in samenwerking met Tellus Focus.

Ter controle van uw koeien en voor een hoog slagingspercentage van de inseminaties bieden wij in verschillende delen van Nederland en België vruchtbaarheidsbegeleiding aan. Deze begeleiding kan eventueel uitgebreid worden met de vruchtbaarheidmonitor.